Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Koziołki w piekiełku to nic innego jak parówki w leczo. Danie doskonale rozgrzewa, jest dość pikantne, aromatyczne i bardzo smaczne. Polecam na zimowy obiad bądź kolację!
1 | Szczypta |
chili
|
|
1 | Szczypta |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier
|
|
7 | Sztuk | ||
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
Kabaczek
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
3 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
30 | Dekagramów |
Parówki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |