0

Składniki

3 Łyżki
olej
3 Łyżki
keczup
50 Dekagramów
Parówki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki obrać z osłonek.
  2. Każdą parówkę przeciąć na połowę i na końcach naciąć na krzyż.
  3. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu,podawać polane keczupem.

Opis

Ten przepis dostałam już dawno od przyjaciółki, dzieci bardzo lubiły się zajadać i do tego suróweczka :)

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Golonka pieczona w kapuście

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Golonka pieczona w kapuście

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Pieczone żeberka z sosem śliwkowym

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Pieczone żeberka z sosem śliwkowym

Pierogi z surowym mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierogi z surowym mięsem mielonym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!