0

Składniki

3 Łyżki
olej
3 Łyżki
keczup
50 Dekagramów
Parówki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki obrać z osłonek.
  2. Każdą parówkę przeciąć na połowę i na końcach naciąć na krzyż.
  3. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu,podawać polane keczupem.

Opis

Ten przepis dostałam już dawno od przyjaciółki, dzieci bardzo lubiły się zajadać i do tego suróweczka :)

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Ciecierzyca po arabsku

Łatwy Do 15 min
Ciecierzyca po arabsku

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz
Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!