0

Składniki

3 Łyżki
olej
3 Łyżki
keczup
50 Dekagramów
Parówki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki obrać z osłonek.
  2. Każdą parówkę przeciąć na połowę i na końcach naciąć na krzyż.
  3. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu,podawać polane keczupem.

Opis

Ten przepis dostałam już dawno od przyjaciółki, dzieci bardzo lubiły się zajadać i do tego suróweczka :)

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Gryczotto z boczkiem, brokułami i zielonymi szparagami

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!