0

Składniki

3 Łyżki
olej
3 Łyżki
keczup
50 Dekagramów
Parówki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki obrać z osłonek.
  2. Każdą parówkę przeciąć na połowę i na końcach naciąć na krzyż.
  3. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu,podawać polane keczupem.

Opis

Ten przepis dostałam już dawno od przyjaciółki, dzieci bardzo lubiły się zajadać i do tego suróweczka :)

Podobne przepisy

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Żeberka marynowane w piwie

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Żeberka marynowane w piwie

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!