0

Składniki

3 Pęczki
koper ogrodowy
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
500 Dekagramów
ziemniaki
5 Łyżek
olej
2 Łyżki
bułka tarta
0.5 Łyżki
masło extra
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wyrobić ziemniaki z masłem i przyprawami na puree. Można dodać cebulę lub czosnek.
  2. Formować kotleciki i obtoczone w bułce smażyć. Podawać z dowolnym sosem.

Opis

Kotleciki z ziemniaków gotowanych, można podać je także z ulubionymi sosami lub surówką...

Podobne przepisy

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Łatwy Do 1 godz
Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!