0

Składniki

3 Pęczki
koper ogrodowy
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
500 Dekagramów
ziemniaki
5 Łyżek
olej
2 Łyżki
bułka tarta
0.5 Łyżki
masło extra
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wyrobić ziemniaki z masłem i przyprawami na puree. Można dodać cebulę lub czosnek.
  2. Formować kotleciki i obtoczone w bułce smażyć. Podawać z dowolnym sosem.

Opis

Kotleciki z ziemniaków gotowanych, można podać je także z ulubionymi sosami lub surówką...

Podobne przepisy

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pęczotto z dynią, jarmużem, orzechami i kakao

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Pulpety

Przepis
Średni Do 15 min
Pulpety

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!