0

Składniki

1 Łyżeczka
majeranek
1 Łyżeczka
bazylia
250 Gramów
mięso mielone
1 Sztuka
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jajko
15 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czystą wątróbkę, drobno posiekać, zmieszać z mięsem mielonym. Bułkę namoczyć w mleku, kiedy będzie miękka,odcisnąć, połączyć z mięsem.
  2. Cebulę drobno posiekać dodać do mięsa, wraz z ziołami i jajkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
  3. Wszystko dokładnie wymieszać uformować nie duże kulki obsmażyć na smalcu lub ugotować w bulionie.

Opis

Smacznego

Podobne przepisy

Lasagne

Średni Do 1 godz.

Lasagne pomarańczowe

Trudny Do 1 godz.

Mini lasagne z cukinią

Średni Do 1 godz.

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz.

Spaghetti

Średni Do 1 godz.

Szybka lasagne

Łatwy Do 40 min.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!