0

Składniki

1 Łyżeczka
majeranek
1 Łyżeczka
bazylia
250 Gramów
mięso mielone
1 Sztuka
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jajko
15 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czystą wątróbkę, drobno posiekać, zmieszać z mięsem mielonym. Bułkę namoczyć w mleku, kiedy będzie miękka,odcisnąć, połączyć z mięsem.
  2. Cebulę drobno posiekać dodać do mięsa, wraz z ziołami i jajkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
  3. Wszystko dokładnie wymieszać uformować nie duże kulki obsmażyć na smalcu lub ugotować w bulionie.

Opis

Smacznego

Podobne przepisy

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Lasagne pomarańczowe

Trudny Do 1 godz
Lasagne pomarańczowe

Mini lasagne z cukinią

Średni Do 1 godz
Mini lasagne z cukinią

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Szybka lasagne

Łatwy Do 40 min
Szybka lasagne

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!