Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kalarepa jest często niedocenianym warzywem, a tak naprawdę świetnie smakuje surowa jaki i przygotowana w formie ciepłej przekąski. Poza tym jest bardzo zdrowa!
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Kalarepa
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka
|
|
1 | Sztuka |
Ząbek czosnku wycisnięty przez praskę
|
|
0.3 | Łyżeczki |
papryka wędzona
|
|
1 | Szczypta |
Kurkuma
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
60 | Gramów |
Ser cheddar
|
|
0.25 | Szklanki |
Olej rzepakowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |