Kotlety z kalafiora
kontakt_1
Pyszne, zdrowe, sycące i tanie w przygotowaniu - te kotlety z kalafiora to hit! Wydaje Ci się, że ich przygotowanie zajmie Ci masę czasu? Nic bardziej mylnego! To oryginalna potrawa, która zawsze się udaje i którą zrobisz w mig. Rodzina Ci za nią podziękuje. Tym bardziej gdy podasz wszystkim na deser mus Tymbark - każdy znajdzie wersję smakową idealną dla siebie!
0
0 / 0
Pyszne, zdrowe, sycące i tanie w przygotowaniu - te kotlety z kalafiora to hit! Wydaje Ci się, że ich przygotowanie zajmie Ci masę czasu? Nic bardziej mylnego! To oryginalna potrawa, która zawsze się udaje i którą zrobisz w mig. Rodzina Ci za nią podziękuje. Tym bardziej gdy podasz wszystkim na deser mus Tymbark - każdy znajdzie wersję smakową idealną dla siebie!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szt. mus tymbark mango, dynia i marchew
0.50 szt. kalafior
0.50 szt. mąka lubella puszysta tortowa
0.50 łyżecz. proszek do pieczenia
1 szczyp. sól, pieprz
2 łyżka olej
Przygotowanie
Posiekaj drobno lub zmiel różyczki kalafiora( powinno wyjść ok 5 filiżanek). Przełóż kalafior do dużej miski i dodaj pozostałe składniki, wyłączając olej roślinny. Wszystko dobrze wymieszaj.
Smażyć placki na średnim ogniu, w małej ilości oleju roślinnego przez około 2 minuty z każdej strony.
Placki podawaj ze śmietaną lub ulubionym sosem.