Kotlety z grzybami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotlety z grzybami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976042190.jpeg&w=3840&q=75)
typowo jesienne jedzonko
0
0 / 0
typowo jesienne jedzonko
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. cebula
3 szt. wątróbka kurczaka
1 szt. jaja kurze całe
4 łyżka bułka tarta
30 dag. grzyby leśne
30 dag. wieprzowina karkówka
Przygotowanie
1
Grzyby myjemy, osączamy z wody i smażymy
2
z drobno pokrojoną cebulą. Następnie
3
przepuszczamy przez maszynkę do mięsa.
4
Karkówkę i wątrubki gotujemy. Gdy będą
5
miękkie również przepuszczamy przez
6
maszynkę.Wszystko razem mieszamy i
7
doprawiamy do smaku. Dodajemy jajko i
8
bułkę tartą. Wyrabiamy masę. Formujemy
9
kotlety. Każdy obtaczamy w bułce i smażymy.