Example thumb
0

Składniki

100 Mililitrów
olej
5 Szczypt
sól
3 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
100 Gramów
bułka tarta
1 Sztuka
Kotlety sojowe
2 Sztuki
jajko
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kotlety sojowe ugotować wg przepisu, odcedzić i przestudzić.
  2. Jajka roztrzepać z solą i pieprzem.
  3. Kotlety sojowe moczyć w jajku następnie panierować w bułce tartej i smażyć na oliwie na złoty kolor. Podawać z surówką z pekińskiej kapusty lub innej i z ziemniakami.

Opis

Kotlety sojowe nie tylko dla wegetarian.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!