Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Inna odsłona piersi z kurczaka. Kotlety można podawać na gorąco, ale także jako zimne przekąski na szwedzkim stole.
60 | Dekagramów |
pierś kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
majonez
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
15 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |