Kotlety Schabowe inaczej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotlety Schabowe inaczej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976956050.jpeg&w=3840&q=75)
Będą jeszcze ciekawsze i smaczniejsze w sosie chrzanowym.
3
0 / 0
Będą jeszcze ciekawsze i smaczniejsze w sosie chrzanowym.
6
Składniki
480 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg schab
1 szczyp. sól biała
2 szt. cebula
3 szt. jajko kurze całe
1 łyżka masło śmietankowe
2 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
1
Rozbić kotlety opruszyć solą i pieprzem.
2
Posiekana cebulę zeszklić na maśle i ostudzić.
3
Wbić jajka i wymieszać.
4
Masą panierować kotlety i obtaczać w bułce tartej.
5
Smażyć na patelni.