Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne kotlety schabowe, panierowane w bułce tartej.
1 | Kilogram |
schab bez kości
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa do mięsa
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
10 | Dekagramów |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |