Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

2 Łyżeczki
przyprawa do ryb
500 Gramów
Mintaj
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
jajko
1 Sztuka
groszek zielony
1 Łyżka
marchew
4 Łyżki
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z mintaja (lub innej ryby) przepuścić przez maszynkę, dodać jajka,bułkę tartą,sól,pieprz,cebulę pokrojoną w kostkę i marchewkę z groszkiem (warzywa 2 minuty wrzucić do gorącej wody).
  2. Wszystko dokładnie wymieszać uformować kotlety i usmażyć na gorącym oleju

Opis

Rybka dobra na wszystko.

Podobne przepisy

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Pieczeń wołowa

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pieczeń wołowa

Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Przepis
Łatwy Do 15 min
Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Makaron maślany z warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron maślany z warzywami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!