0
Średnia: 3.5 (głosów: 2)

Składniki

0.5 Szklanki
300 Gramów
filet z dorsza
1 Sztuka
filet z mintaja
1 Pęczek
koperek
2 Sztuki
jajka
0.5 Szklanki
bułka tarta
0.5 Szklanki
płatki kukurydziane
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ryby mielimy, dodajemy 2 jajka, bułkę tartą i koperek.
  2. Formujemy kulki i obtaczamy w mące z pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
  3. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju do uzyskania przez panierkę złocistego koloru.

Podobne przepisy

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Krokiety z grzybami i kaszą gryczaną

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krokiety z grzybami i kaszą gryczaną

Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Ryba po grecku

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ryba po grecku

Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Przepis
Średni Do 1 godz
Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!