0

Składniki

0.5 Szklanki
300 Gramów
filet z dorsza
1 Sztuka
Filet z mintaja
1 Pęczek
koperek
2 Sztuki
jajka
0.5 Szklanki
bułka tarta
0.5 Szklanki
płatki kukurydziane
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ryby mielimy, dodajemy 2 jajka, bułkę tartą i koperek.
  2. Formujemy kulki i obtaczamy w mące z pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
  3. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju do uzyskania przez panierkę złocistego koloru.

Podobne przepisy

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Krokiety z grzybami i kaszą gryczaną

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krokiety z grzybami i kaszą gryczaną

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Chrupiące nuggetsy z kurczaka z sosem ketchupowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Chrupiące nuggetsy z kurczaka z sosem ketchupowym

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Ketchupowe klopsy z mięsa mielonego z indyka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ketchupowe klopsy z mięsa mielonego z indyka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!