Kotlety rybne
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotlety rybne](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973503876.jpeg&w=3840&q=75)
tradycyjne kotlety rybne
0
0 / 0
tradycyjne kotlety rybne
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
7 porcji
Składniki
200 olej
1 łyżecz. sól
1 łyżecz. pieprz
700 g panga
100 g bułka tarta
200 g bułka tarta
3 szt. jaja kurze całe
2 szt. cebula
Przygotowanie
1
Pangę umyć, zmielić razem z cebulą.
2
Dodać bułkę tartą, jajka, sól i pieprz.
3
Wyrobić na jednolitą masę.
4
Formować niewielkie kotleciki, panierować w bułce tartej, uformować okrągłe kotleciki i smażyć na oliwie.
5
Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką z kiszonej kapusty.