Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szczypta
majeranek
500 Gramów
mięso mielone
250 Gramów
pieczarki
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodać jajko,namoczoną w mleku bułkę.Pieczarki zetrzeć, poddusić. Cebulę zeszklić i dodać do pieczarek.Po wystygnięciu dodać do zmielonego mięsa mięsnej,dodać przyprawy i natkę pietruszki. Wszystko razem dokładnie wyrobić. Formować kotlety i obtaczać w bułce. Smażyć na patelni z obu stron.

Opis

Smaczne kotlety mielone.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!