0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szczypta
majeranek
500 Gramów
mięso mielone
250 Gramów
pieczarki
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodać jajko,namoczoną w mleku bułkę.Pieczarki zetrzeć, poddusić. Cebulę zeszklić i dodać do pieczarek.Po wystygnięciu dodać do zmielonego mięsa mięsnej,dodać przyprawy i natkę pietruszki. Wszystko razem dokładnie wyrobić. Formować kotlety i obtaczać w bułce. Smażyć na patelni z obu stron.

Opis

Smaczne kotlety mielone.

Podobne przepisy

Pikantny gulasz z mięsa z łopatki wieprzowej w ketchupowej o...

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pikantny gulasz z mięsa z łopatki wieprzowej w ketchupowej odsłonie

Lasagne pod pierzynką

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Lasagne pod pierzynką

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Papryka faszerowana kaszą jęczmienną

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Papryka faszerowana kaszą jęczmienną

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Krokiety z mięsem i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krokiety z mięsem i pieczarkami

Pulpety

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pulpety

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!