Kotlety mielone z kapustą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotlety mielone z kapustą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973831866.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszne i szybkie kotlety z pewnością zastąpią pracochłonne gołąbki.
0
3 / 3
Pyszne i szybkie kotlety z pewnością zastąpią pracochłonne gołąbki.
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
0
0
1 szkl. ryż biały
0.25 szkl. kasza manna
3 szt. jajko
1 szt. cebula
50 dag. mięso mielone
10 dag. bułka tarta
0.50 szt. kapusta pekińska
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską oczyszczamy, a następnie szatkujemy.
2
Łączymy z ryżem, kaszą manną, pokrojoną w kostkę cebulką, jajkami, solimy, pieprzymy i wszystko dokładnie łączymy ze sobą. Z masy formujemy kotlety.
3
Obtaczamy je w bułce tartej i smażymy.
4
Podajemy z ziemniakami.