0

Składniki

0.5 Kilograma
mięso mielone
1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Litra
woda
200 Gramów
ketchup
0.5 Sztuki
Kapusta
5 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
kostka rosołowa
5 Łyżek
ryż biały
5 Łyżek
kasza manna
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki wymieszać w naczyniu, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej, usmażyć.
  2. Przekładać do garnka.
  3. Sos wlać do kotletów
  4. Dusić na małym ogniu, podlewać wodą ok 30 minut.

Opis

Pyszne kotleciki z kapusty i mięska... Idealne na obiad...Polecam!!!!!!!!!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!