0

Składniki

400 Gramów
mięso mielone
4 Sztuki
Jajka ugotowane
1 Sztuka
cebula
0.5 Łyżeczki
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę obrać pokroić w kostkę i usmażyć na oleju
  2. Dodać do mięsa mielonego doprawić do smaku solą i pieprzem. Obrane ze skorupki jajko zawijamy w mięso mielone i smażymy z obu stron.

Opis

Szybki sposób na dobre i ciekawe danie.

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Mini lasagne z cukinią

Średni Do 1 godz
Mini lasagne z cukinią

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Tradycyjne gołąbki

Łatwy Do 1,5 godz
Tradycyjne gołąbki

Zupa wołowo – pomidorowa z kolankami.

Łatwy Do 40 min
Zupa wołowo – pomidorowa z kolankami.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!