Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z książki "Innowacje w kuchni urozmaiceniem posiłków". Schab z ananasem i odrobiną żurawiny to interesujące połączenie, którego warto spróbować.
40 | Dekagramów |
schab bez kości
|
|
4 | Sztuki |
Ananas
|
|
4 | Sztuki |
Ser salami pełnotłusty
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Łyżki |
Dżem żurawinowy
|
|
6 | Łyżek |
bułka tarta
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |