Kotlet schabowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotlet schabowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975085535.jpeg&w=3840&q=75)
Kotlet schabowy
1
0 / 0
Kotlet schabowy
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
3 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
6 szt. schab wieprzowy
2 szt. jaja kurze całe
20 dag. ser żółty
12 dag. tłuszcz
0.50 szkl. bułka tarta
Przygotowanie
1
1.Kotlety doprawiam, rozbijam na cienkie plastry, posypuję serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach, zwijam w rulon (jak roladę), panieruje w roztrzepanych jajkach, bułce tartej i smażę.