1

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
6 Sztuk
Schab wieprzowy
2 Sztuki
jaja kurze całe
20 Dekagramów
ser żółty
12 Dekagramów
tłuszcz
0.5 Szklanki
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Kotlety doprawiam, rozbijam na cienkie plastry, posypuję serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach, zwijam w rulon (jak roladę), panieruje w roztrzepanych jajkach, bułce tartej i smażę.

Opis

Kotlet schabowy

Podobne przepisy

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Makaron zapiekany z pomidorami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z pomidorami

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pasztet z cukinii

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pasztet z cukinii

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!