1

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
6 Sztuk
Schab wieprzowy
2 Sztuki
jaja kurze całe
20 Dekagramów
ser żółty
12 Dekagramów
tłuszcz
0.5 Szklanki
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Kotlety doprawiam, rozbijam na cienkie plastry, posypuję serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach, zwijam w rulon (jak roladę), panieruje w roztrzepanych jajkach, bułce tartej i smażę.

Opis

Kotlet schabowy

Podobne przepisy

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Makaron zapiekany z pomidorami

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z pomidorami

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min
Pasztet z cukinii

Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Łatwy Do 3 godz
Quiche z grillowanym łososiem i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!