Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Takie kotleciki zrobiłam według przepisu z gazety i take je cała moja rodzina polubiła ,że zostały u nas na dłużej.Będziecie zaskoczeni taką propozycją podania kaszy gryczanej -to danie z jarskiej kuchni na ostro.
150 | Mililitrów |
Jogurt bałkański
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
Suszona mięta
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
masło śmietankowe
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka ostra
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Litr |
bulion drobiowy
|
|
1 | Sztuka |
szczypiorek
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
Mini kosteczki knora
|
|
15 | Dekagramów |
Płatki jęczmienne
|
|
25 | Dekagramów |
Kasza gryczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |