Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Okazuje się, że kasza jaglana świetnie sprawdza się jako skalnik wielu dań. Z uwagi na swoja konsystencję jest świetnym spoiwem – może zastąpić jajko;) Wegańskie kotleciki z jej udziałem smakują wyśmienicie.
120 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
40 | Gramów |
soczewica czerwona
|
|
80 | Gramów |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
posiekana bazylia
|
|
1 | Łyżka |
Posiekana natka pietruszki
|
|
100 | Gramów |
Szpinak świeży
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |