1

Składniki

0.5 Kilograma
pieczarki
0.5 Kilograma
mięso mielone
5 Kilogramów
Filety z piersi kaczki
0.3 Kilograma
ser żółty
2 Szczypty
pieprz
1 Szczypta
sól
2 Szklanki
bułka tarta
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki połączyć ze sobą.
  2. Dodać bułkę tartą tak by masa mięsna lekko kleiła się do rąk. Kształtujemy jak zwykłe kotlety mielone, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.
  3. Podajemy do ziemniaczków i dowolnej surówki.

Opis

Połączenie kilku ulubionych składników i smaczne danie powstaje.

Podobne przepisy

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Makaron zapiekany z pomidorami

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z pomidorami

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min
Pasztet z cukinii

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!