Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne kotlety na obiad w nieco innej wersji, bo z sosem. Podawane są do ziemniaków z koperkiem i panierowanym kalafiorem.
0 | Sztuk | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
schab bez kości
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
1 | Sztuka |
Sos pieczeniowy
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
0 | Sztuk |
woda
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |