Kotleciki ryżowe
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotleciki ryżowe](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975091139.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis ten można podawać z sałatkami ze świeżych warzyw. Jest dobry na obiad jak i na kolację.
1
0 / 0
Przepis ten można podawać z sałatkami ze świeżych warzyw. Jest dobry na obiad jak i na kolację.
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 kostka twaróg tłusty
400 g ryż
3 szt. jaja kurze całe
1 szt. szczypiorek
Przygotowanie
1
Ugotować ryż,ostudzić.
2
Następnie dobrze wymieszać z pozostałymi składnikami,lepić w kulki,otaczać w bułce tartej i podpiekać na małym ogniu.
3
Można podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym. SMACZNEGO