2

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
500 Gramów
mięso wieprzowe mielone
50 Gramów
ser żółty
1 Szklanka
bułka tarta
0.5 Szklanki
olej
2 Sztuki
cebula
0.5 Sztuki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszkę, sól i pieprz, oraz utarty żółty ser. Z masy uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Opis

Moje pychotki - kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.

Podobne przepisy

Gulasz wołowy

Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Boeuf strogonof

Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!