2

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
500 Gramów
Mięso mielone wieprzowe
50 Gramów
ser żółty
1 Szklanka
bułka tarta
0.5 Szklanki
olej
2 Sztuki
cebula
0.5 Sztuki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszkę, sól i pieprz, oraz utarty żółty ser. Z masy uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Opis

Moje pychotki - kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.

Podobne przepisy

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!