2

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
500 Gramów
mięso wieprzowe mielone
50 Gramów
ser żółty
1 Szklanka
bułka tarta
0.5 Szklanki
olej
2 Sztuki
cebula
0.5 Sztuki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszkę, sól i pieprz, oraz utarty żółty ser. Z masy uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Opis

Moje pychotki - kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.

Podobne przepisy

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz.

Spaghetti

Średni Do 1 godz.

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!