Kotleciki panierowane

m7
Kotleciki panierowane

2

0 / 0

Szybki obiad i kanapka na zimno czyli kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 szcz. pieprz

1 szcz. sól

500 g mięso mielone wieprzowe

50 g ser żółty

1 szkl. bułka tarta

0.50 szkl. olej

2 szt. cebula

0.50 szt. nać pietruszki

Przygotowanie


1

Do mięsa dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszkę, sól i pieprz, oraz utarty żółty ser.

2

Z masy uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

3

Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać na zimno na kanapce lub na ciepło podczas obiadu.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły