Kotleciki panierowane
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kotleciki panierowane](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976424651.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki obiad i kanapka na zimno czyli kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.
2
0 / 0
Szybki obiad i kanapka na zimno czyli kotleciki mielone. Na zimno można kroić na pół wzdłuż i zajadać z kanapką.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. sól
500 g mięso mielone wieprzowe
50 g ser żółty
1 szkl. bułka tarta
0.50 szkl. olej
2 szt. cebula
0.50 szt. nać pietruszki
Przygotowanie
1
Do mięsa dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszkę, sól i pieprz, oraz utarty żółty ser.
2
Z masy uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
3
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać na zimno na kanapce lub na ciepło podczas obiadu.