0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
2 Szklanki
bułka tarta
1 Sztuka
cukinia
2 Sztuki
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. cukinie dokładnie myjemy następnie kroimy w plastry mnie więcej grubości 3cm
  2. plastry solimy i pieprzymy z obu stron do smaku
  3. następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej
  4. teraz już została na tylko usmażenie tak przygotowanej cukinii na patelni
  5. smakuje wspaniale na ciepło jak i na zimno
  6. smacznego

Opis

jest to fajny sposób na zastapienie tradycyjnych kotletów

Podobne przepisy

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Makaron zapiekany z pomidorami

Łatwy Do 1 godz.

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!