Kostka orzechowa

m7
Kostka orzechowa

1

0 / 0

Są to przepyszne wafelki z miodem i orzechami. Polecam gorąco!!!

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


20 porcji

Składniki

0.50 szkl. miód pszczeli

0.50 szkl. cukier

2 szt. wafle tortowe

2 łyżka kakao decomorreno

10 dek. herbatniki

13 dek. orzechy włoskie

20 dek. masło

Przygotowanie


1

Masło stopić. Herbatniki pokruszyć.

2

Dodać wszystkie składniki do masła i smażyć na wolnym ogniu przez 5 min.

3

Gorące wylać na wafel i przykryć drugim waflem. Mocno docisnąć.

4

Położyć deseczkę na wafel i obciążyć.

5

Kroić po wystudzeniu w kwadraty.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły