Koreczki z makaronem
m7
Po prostu koreczki z makaronem, które powstały z potrzeby chwili podczas najazdu gości i z braku czegokolwiek jadalnego w lodówce;)
0
0 / 0
Po prostu koreczki z makaronem, które powstały z potrzeby chwili podczas najazdu gości i z braku czegokolwiek jadalnego w lodówce;)
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
20 szt. makaron lubella pióra
10 szt. rzodkiewka
10 szt. plastry szynki
10 szt. ser żółty
Przygotowanie
1
Makaron gotujemy al dente.
2
Plastry szynki kroimy na pół.
3
Rzodkiewkę myjemy i również kroimy na pół.
4
Ser żółty kroimy w kostkę.
5
Na wykałaczkę nadziewamy kolejno każdy ze składników tak, aby wyszło nam 20 koreczków.