Koreczki z makaronem

m7
Koreczki z makaronem

0

0 / 0

Po prostu koreczki z makaronem, które powstały z potrzeby chwili podczas najazdu gości i z braku czegokolwiek jadalnego w lodówce;)

4

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


10 porcji

Składniki

20 szt. makaron lubella pióra

10 szt. rzodkiewka

10 szt. plastry szynki

10 szt. ser żółty

Przygotowanie


1

Makaron gotujemy al dente.

2

Plastry szynki kroimy na pół.

3

Rzodkiewkę myjemy i również kroimy na pół.

4

Ser żółty kroimy w kostkę.

5

Na wykałaczkę nadziewamy kolejno każdy ze składników tak, aby wyszło nam 20 koreczków.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

3718

kcal

Białka

169

gram

Węglowodany

566

gram

Tłuszcze

68

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły