Koreczki z makaronem
m7
Po prostu koreczki z makaronem, które powstały z potrzeby chwili podczas najazdu gości i z braku czegokolwiek jadalnego w lodówce;)
Wartości odżywcze na porcję
Energia
3718
kcal
Białka
169
gram
Węglowodany
566
gram
Tłuszcze
68
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Po prostu koreczki z makaronem, które powstały z potrzeby chwili podczas najazdu gości i z braku czegokolwiek jadalnego w lodówce;)
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
10 porcji
Składniki
20 szt. makaron lubella pióra
10 szt. rzodkiewka
10 szt. plastry szynki
10 szt. ser żółty
Przygotowanie
Makaron gotujemy al dente.
Plastry szynki kroimy na pół.
Rzodkiewkę myjemy i również kroimy na pół.
Ser żółty kroimy w kostkę.
Na wykałaczkę nadziewamy kolejno każdy ze składników tak, aby wyszło nam 20 koreczków.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
3718
kcal
Białka
169
gram
Węglowodany
566
gram
Tłuszcze
68
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.