Koreczki śledziowe
m7
0
0 / 0
Sa naprawdę bardzo smakowite. Ładnie prezentują się na rodzinnych spotkaniach;-))
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg filety śledziowe
1 szt. cytryna
1 szt. pieczarki marynowane
1 szt. papryka czerwona
4 szt. ogórki korniszony
1 szt. cebula czerwona
20 dek. ser żółty
Przygotowanie
1
Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne.
2
Miąższ kroimy z serem, cebulą i korniszonami w cienkie paseczki.
3
Na każdego fileta wkładamy ser, paprykę, korniszony i cebulę.
4
Układamy na półmisku.
5
Pieczarki osączamy i po jednej nabijamy na wykałaczki.
6
Wyciskamy sok z cytryny.
7
Skrapiamy koreczki.