Koreczki śledziowe

m7
Koreczki śledziowe

0

0 / 0

Sa naprawdę bardzo smakowite. Ładnie prezentują się na rodzinnych spotkaniach;-))

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 kg filety śledziowe

1 szt. cytryna

1 szt. pieczarki marynowane

1 szt. papryka czerwona

4 szt. ogórki korniszony

1 szt. cebula czerwona

20 dag. ser żółty

Przygotowanie


1

Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne.

2

Miąższ kroimy z serem, cebulą i korniszonami w cienkie paseczki.

3

Na każdego fileta wkładamy ser, paprykę, korniszony i cebulę.

4

Układamy na półmisku.

5

Pieczarki osączamy i po jednej nabijamy na wykałaczki.

6

Wyciskamy sok z cytryny.

7

Skrapiamy koreczki.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

509

kcal

Białka

41

gram

Węglowodany

6

gram

Tłuszcze

34

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły