0

Składniki

4 Sztuki
Chleb tostowy
10 Dekagramów
ser żółty
16 Sztuk
ingridient
makaron kokardki Lubella
8 Sztuk
Pomidory koktajlowe
8 Sztuk
oliwki czarne
8 Sztuk
oliwki zielone
16 Sztuk
Wykałaczki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy al dente.
  2. Chleb pieczemy w tosterze, a następnie każdą kromkę kroimy na cztery części.
  3. Ser kroimy w kostkę (aby uzyskać 16 kawałków), a pomidory kroimy na pół.
  4. Na wykałaczkę nabijamy najpierw chleb, następnie ser, potem oliwkę (albo czarną, albo zieloną), kolejnie pomidora, a zakańczamy makaronową kokardeczką.
  5. Gotowe koreczki można przyozdobić według uznania.

Podobne przepisy

Pizzerinki po neapolitańsku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pizzerinki po neapolitańsku

FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Grillowana cukinia z fetą, oliwkami i oliwą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowana cukinia z fetą, oliwkami i oliwą

Pieczarki smażone w cieście

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pieczarki smażone w cieście

Babeczki jajeczne z wędliną i warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babeczki jajeczne z wędliną i warzywami

Burgery z pulpetami w sosie pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Burgery z pulpetami w sosie pomidorowym

Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!