Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczna polska potrawa mączna, czyli popularne kopytka. Proponujemy przepis w nieco mniej tradycyjnej formie - kopytka w sosie pieczarkowym z dodatkiem szynki szwarcwaldzkiej. Świetny pomysł na rodzinny obiad!
130 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Ugotowane ziemniaki
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
Sos Lubella grzybowy
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
3 | Plastry |
Szynka szwarcwaldzka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |