0

Składniki

800 Gramów
Wiśni
300 Gramów
Cukier żelujący
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wiśnie wsypać do garnka, dodać cukier i odrobinę wody
  2. Gotować w temp. ok 90*C przez 15min, od czasu do czasu mieszając
  3. Pod koniec gotowania energicznie mieszać. Smacznego!!!

Opis

Idealna na kanapki, naleśniki i do deserów

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!