Kompot z jabłek i porzeczek

m7
Kompot z jabłek i porzeczek

0

0 / 0

pyszny kompot do obiadu

4

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

3 szt. goździki

2 szt. jabłka

0.50 szkl. porzeczki czerwone

0.50 szt. cukier waniliowy

Przygotowanie


1

zagotować ok. 3 szklanek wody z cukrem, dodać oczyszczone owoce, goździki, cukier waniliowy i ponownie zagotować.

2

dowolnie doprawić do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły