Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli chcesz nieco urozmaicić codzienne śniadania i nakłonić dzieci do zjedzenia czegoś zdrowego, koniecznie wypróbuj przepis na komosę ryżową z pysznymi dodatkami – orzechami i konfiturą z czarnej porzeczki. Komosa podana w połączeniu z mlekiem migdałowym, orzechami laskowymi i ulubioną konfiturą zawładnie sercem każdego łasucha. Dodatek z siemia lnianego to dodatkowy zdrowotny atut tego szybkiego porannego dania.
0.5 | Szklanki |
komosa ryżowa
|
|
1 | Szklanka |
Mleko migdałowe
|
|
1 | Łyżka |
siemie lnianie
|
|
1 | Łyżka |
Orzechy laskowe
|
|
1 | Opakowanie | ||
1 | Pęczek |
Świeża mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |