0

Składniki

0.7 Szklanki
komosa ryżowa
500 Mililitrów
mleko sojowe
125 Gramów
płatki migdałowe
2 Łyżki
dżem brzoskwiniowy niskosłodzony
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Komosę ryżową płuczemy pod bieżącą wodą, zalewamy mlekiem sojowym, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu ok. 15 min.
  2. Gorącą komosę łączymy z płatkami migdałowymi i podajemy z łyżką Konfitury z Brzoskwiń Łowicz

Podobne przepisy

Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Łatwy Do 1 godz
Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Jaglany budyń z dżemem z róży

Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Komosa ryżowa z orzechami i konfiturą z czarnej porzeczki

Średni Do 1 godz
Komosa ryżowa z orzechami i konfiturą z czarnej porzeczki

Mazurek

Łatwy Do 1 godz
Mazurek

Migdałowa chocolatta

Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Mini bezy z kremem i konfiturą z wiśni

Średni Do 3 godz
Mini bezy z kremem i konfiturą z wiśni

Pączki migdałowe

Średni Do 3 godz
Pączki migdałowe

Pavlova z kremem na bazie Czekodżemu Wiśniowego Łowicz

Łatwy Do 3 godz
Pavlova z kremem na bazie Czekodżemu Wiśniowego Łowicz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!