0

Składniki

0.7 Szklanki
komosa ryżowa
500 Mililitrów
mleko sojowe
125 Gramów
płatki migdałowe
2 Łyżki
dżem brzoskwiniowy niskosłodzony
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Komosę ryżową płuczemy pod bieżącą wodą, zalewamy mlekiem sojowym, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu ok. 15 min.
  2. Gorącą komosę łączymy z płatkami migdałowymi i podajemy z łyżką Konfitury z Brzoskwiń Łowicz

Podobne przepisy

Naleśniki razowe z kakao

Przepis
Łatwy Do 15 min
Naleśniki razowe z kakao

Komosa ryżowa z orzechami i konfiturą z czarnej porzeczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Komosa ryżowa z orzechami i konfiturą z czarnej porzeczki

Makowiec na kruchym cieście z polewą czekoladową

Przepis
Średni Do 1 godz
Makowiec na kruchym cieście z polewą czekoladową

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Pączki migdaŁowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Pączki migdaŁowe

Ciasto migdałowe

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Ciasto migdałowe

Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!