Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto kolorowe a przy tym łatwe do przygotowania.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.75 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
Kisiel
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
6 | Łyżek |
olej
|
|
4 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
70 | Dekagramów |
ser biały
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |