1

Składniki

100 Mililitrów
śmietanka kremowa 30%
2 Szczypty
sól
0.3 Kostki
masło
400 Gramów
ingridient
makaron Lubella świdry
50 Gramów
cukier
150 Gramów
Borówki amerykańskie
150 Gramów
truskawki
10 Gramów
Melisa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Sos karmelowy: do garnka nalać wody i dodać cukier, poczekać aż się rozpuści, nie mieszać następnie dodać łyżkę masła oraz 100ml śmietany, całość podgotować, aż do zgęstnienia, cały czas mieszając.
  2. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami producenta, następnie przełożyć do naczyń, udekorować owocami i melisą, a następnie polać sosem.

Opis

Dla dzieci małych i dużych :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!