1

Składniki

1 Sztuka
papryka czerwona
3 Łyżki
oliwa
0.5 Sztuki
kukurydza konserwowa
0.5 Sztuki
kapusta pekińska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kukurydzę osączamy z zalewy.
  2. Paprykę czerwoną myjemy, osuszamy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę.
  3. Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, drobniutko siekamy.
  4. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, dokładnie mieszamy.

Opis

Fajna surówka do dań mięsnych i nie tylko.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami suszonymi i groszkiem

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sałatka z suszonymi pomidorami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z suszonymi pomidorami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!