1

Składniki

1 Sztuka
papryka czerwona
3 Łyżki
oliwa
0.5 Sztuki
kukurydza konserwowa
0.5 Sztuki
kapusta pekińska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kukurydzę osączamy z zalewy.
  2. Paprykę czerwoną myjemy, osuszamy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę.
  3. Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, drobniutko siekamy.
  4. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, dokładnie mieszamy.

Opis

Fajna surówka do dań mięsnych i nie tylko.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sałatka z suszonymi pomidorami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z suszonymi pomidorami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!