Kolorowa surówka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kolorowa surówka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699986854823.jpeg&w=3840&q=75)
Fajna surówka do dań mięsnych i nie tylko.
1
0 / 0
Fajna surówka do dań mięsnych i nie tylko.
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. papryka czerwona
3 łyżka oliwa
0.50 szt. kukurydza konserwowa
0.50 szt. kapusta pekińska
Przygotowanie
1
Kukurydzę osączamy z zalewy.
2
Paprykę czerwoną myjemy, osuszamy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę.
3
Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, drobniutko siekamy.
4
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, dokładnie mieszamy.