1

Składniki

1 Sztuka
papryka czerwona
3 Łyżki
oliwa
0.5 Sztuki
kukurydza konserwowa
0.5 Sztuki
kapusta pekińska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kukurydzę osączamy z zalewy.
  2. Paprykę czerwoną myjemy, osuszamy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę.
  3. Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, drobniutko siekamy.
  4. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, dokładnie mieszamy.

Opis

Fajna surówka do dań mięsnych i nie tylko.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z suszonymi pomidorami

Łatwy Do 40 min

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!