0

Składniki

2 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
2 Szczypty
rozmaryn
250 Gramów
Makaron kolanka
600 Gramów
pieczarki
2 Sztuki
liść laurowy
4 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej
6 Łyżek
śmietana 12%
0.5 Łyżki
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki zalane śmietanką z mąką.
  2. Pieczarki wrzucone do podsmażonej cebuli.
  3. Obgotowane pieczarki.
  4. Gotowe!

Opis

Takie danie polubią nie tylko wegetarianie.

Podobne przepisy

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Schab z pieczarkami i cebulą

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Schab z pieczarkami i cebulą

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!