0

Składniki

2 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
2 Szczypty
Rozmaryn
250 Gramów
Makaron kolanka
600 Gramów
pieczarki
2 Sztuki
liść laurowy
4 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej
6 Łyżek
śmietana 12%
0.5 Łyżki
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki zalane śmietanką z mąką.
  2. Pieczarki wrzucone do podsmażonej cebuli.
  3. Obgotowane pieczarki.
  4. Gotowe!

Opis

Takie danie polubią nie tylko wegetarianie.

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Indycze golonki duszone z cebulą

Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Boeuf strogonof

Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!