Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolanka na boczku, brzmi śmiesznie? Może tak, ale jak to smakuje! Sprawdź nasz przepis na makaron typu kolanka z dodatkiem plastrów boczku, parmezanu, pietruszki, świeżej bazylii, pomidorów i oliwy. Pomysł na pyszny obiad!
1 | Kilogram | ||
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella kolanka ozdobne
|
|
![]() |
|||
50 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
5 | Plastrów |
boczek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |