Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Większość ludzi wydłubuje z arbuza, winogrona, pomidorów na sos itd. wszelkie pestki. Ja je uwielbiam, więc zrobiłam sos z małych słodkich pomidorków koktajlowych - mam nadzieję, że znajdziecie w tym smaku coś fajnego dla siebie;-))
1 | Dekagram | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
7 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
4 | Łyżki |
ser żółty
|
|
0.5 | Kilograma | ||
0.5 | Pęczka |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |