Koktajl jagodowo-porzeczkowy z otrębami

Tymbark
Koktajl jagodowo-porzeczkowy z otrębami

0

0 / 0

Koktajl jagodowo-porzeczkowy z otrębami to doskonałe źródło witamin, antyoksydantów i błonnika, który pozytywnie wpływa trawienie i daje uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się na zdrowe śniadanie lub energetyczny napój w ciągu dnia. Połączenie mleka owsianego z jagodami, czarną porzeczką, bananami, otrębami i syropem klonowym to świetne uzupełnienie menu, które dostarczy nam niezbędnych składników odżywczych, wspierając jednocześnie ogólne zdrowie i samopoczucie.

6

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

500 ml tymbark just plants owies

200 g jagody

150 g czarna porzeczka

2 szt. banan

2 łyżka otręby

2 łyżka syrop klonowy

Przygotowanie


1

Jagody i czarną porzeczkę dokładnie myjemy i umieszczamy w kielichu blendera. Dodajemy pokrojone banany i otręby.

2

Całość zalewamy napojem owsianym i syropem klonowym.

3

Wszystko blendujemy na gładką masę.

4

Koktajl jagodowo-porzeczkowy z otrębami podajemy dobrze schłodzony.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły