Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na kokosowe pancakes z dżemem porzeczkowo-jeżynowym to doskonałe śniadanie dla dzieci i nie tylko! Do mąki kokosowej i tortowej dodaj jajka, sól, mleko kokosowe oraz mleko krowie. Całość wymieszaj a następnie usmaż, nadając upragniony kształt. Podaj z Extra Gładkim Dżemem porzeczkowo-jeżynowym Łowicz zrobionym w 100% z owoców. Kokosowe pancakes z dżemem porzeczkowo-jeżynowym są już gotowe!
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
70 | Gramów |
mąka kokosowa
|
|
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
100 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |