0

Składniki

4 Sztuki
białko jaja kurzego
25 Dekagramów
wiórki kokosowe
25 Dekagramów
cukier puder
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Białak ubić na sztywną pianę. Dodać cukier puder i ubijać aż cukier się rozpuści.
  2. Dodać kokos,wymieszać.
  3. Formować łyżką jednakowej wielkości stożki na posmarowanej tłuszczem blasze.
  4. Suszyć w niskiej temperaturze(ok 1 godziny)

Opis

co zrobić gdy zostanie nam kilka białek? to proste- kokosanki

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Beza z malinami i borówkami

Przepis
Średni Do 3 godz
Beza z malinami i borówkami

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Przepis
Trudny Do 1 godz
Kakaowa rolada z kremem z mascarpone

Kakaowe serca

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche ciasteczka kakaowe króliczki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!