Kokardki z twarożkiem i owocami
lubella
Wartości odżywcze na porcję
Energia
568
kcal
Białka
27
gram
Węglowodany
101
gram
Tłuszcze
3
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
200 g makaron lubella kokardki
150 g ser biały
80 jogurt naturalny
2 łyżka cukier
200 g owoców
Przygotowanie
Ugotuj makaron al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Twaróg wraz z jogurtem i cukrem wymieszaj na gładką masę (można użyć miksera).
Owoce dokładnie umyj i pokrój na dowolne kawałki.
Makaron wymieszaj z masą twarogową i dodaj owoce.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
568
kcal
Białka
27
gram
Węglowodany
101
gram
Tłuszcze
3
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.