Kokardki z twarożkiem i owocami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Kokardki z twarożkiem i owocami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976216998.jpeg&w=3840&q=75)
0
0 / 0
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
200 g makaron lubella kokardki
150 g ser biały
80 jogurt naturalny
2 łyżka cukier
200 g owoców
Przygotowanie
1
Ugotuj makaron al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2
Twaróg wraz z jogurtem i cukrem wymieszaj na gładką masę (można użyć miksera).
3
Owoce dokładnie umyj i pokrój na dowolne kawałki.
4
Makaron wymieszaj z masą twarogową i dodaj owoce.