Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron z twarogiem, borówkami i konfiturą wiśniową, który wyśmienicie smakuje podany na ciepło.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
120 | Gramów |
ser typu włoskiego
|
|
100 | Gramów |
borówki
|
|
4 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
cytryna
|
|
1 | Pęczek |
Mięta do dekoracji
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |