Kokardki z twarogiem i konfiturą wiśniową

maspexdigital
Kokardki z twarogiem i konfiturą wiśniową

1

0 / 0

Makaron z twarogiem, borówkami i konfiturą wiśniową, który wyśmienicie smakuje podany na ciepło.

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

200 g makaron lubella mini kokardki

4 łyżka konfitura wiśniowa łowicz

120 g ser typu włoskiego

100 g borówki

4 łyżka płatki migdałowe

1 łyżka miód

1 łyżeczka cytryna

1 pęcz. mięta do dekoracji

Przygotowanie


1

Makaron wymieszać z twarogiem, borówkami, miodem, sokiem z cytryny i podprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi oraz dodatkowo z konfiturą wiśniową Łowicz.

2

Udekorować listkami mięty. Podawać na ciepło.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły