0

Składniki

200 Gramów
ingridient
Makaron Lubella Mini kokardki
4 Łyżki
Konfitura Wiśniowa Łowicz
120 Gramów
ser typu włoskiego
100 Gramów
borówki
4 Łyżki
płatki migdałowe
1 Łyżka
miód
1 Łyżeczka
cytryna
1 Pęczek
Mięta do dekoracji
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron wymieszać z twarogiem, borówkami, miodem, sokiem z cytryny i podprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi oraz dodatkowo z konfiturą wiśniową Łowicz.
  2. Udekorować listkami mięty. Podawać na ciepło.

Opis

Makaron z twarogiem, borówkami i konfiturą wiśniową, który wyśmienicie smakuje podany na ciepło.

Podobne przepisy

Makaron (kolanka) z bułką tartą oraz owocami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Makaron (kolanka) z bułką tartą oraz owocami

Piernikowe bombki na choinkę

Przepis
Średni Do 2 godz
Piernikowe bombki na choinkę

Mazurek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Mazurek

Wegański sernik na zimno z lemon crud

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Wegański sernik na zimno z lemon crud

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!