Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis z serii: obiad w 20 minut:) danie szybkie i łatwe
25 | Sztuk | ||
4 | Sztuki |
Szynka wołowa gotowana
|
|
1 | Sztuka | ||
0 | Sztuk |
sok z cytryny
|
|
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
koper ogrodowy
|
|
3 | Łyżki |
orzechy włoskie
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
0.5 | Szklanki |
Groszek zielony mrożony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |