2

Składniki

1 Sztuka
Makaron kokardki
1 Sztuka
Sos do spagetti bolonese
1 Sztuka
Sos worchester
30 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy a'l dente.
  2. Mieso podsmażamy na patelni ,sos przygotowujemy wg. przepisu -mięso dodajemy do sosu.
  3. Następnie makaron dodajemy do sosu z mięsem i gotowe .

Opis

To ulubione danie moje synka :)

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz
Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Lasagne pod pierzynką

Łatwy Do 1,5 godz
Lasagne pod pierzynką

Lasagne pomarańczowe

Trudny Do 1 godz
Lasagne pomarańczowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!