Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron z pesto, szpinakiem i kurczakiem to zawsze pyszny pomysł na obiad. Wystarczy niecała godzina, aby zajadac się pysznym obiadem.
1 | Słoik |
Pesto zielone łowicz
|
|
1 | Sztuka |
Pierś z kurczaka
|
|
2 | Garści |
Świeży szpinak
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
Mielone ziele angielskie
|
|
1 | Szczypta |
suszony czosnek
|
|
1 | Szczypta |
czosnek niedźwiedzi
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |